НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА АЛБАНИЈА Е ЛИНДИТА НИКОЛА, МАКЕДОНСКА СНАА

Според пишувањето на Македонскиот весникот „Илинден“ од Тирана, универзитетскиот професор Линдита Никола е новиот претседател на…