ЕСМА РЕЏЕПОВА – ТЕОДОСИЕВСКА – КРАЛИЦАТА НА РОМСКАТА ПЕСНА (3)

ДЕЛ ОД БИОГРАФИЈАТА НА ЕСМА – II ДЕЛ Есма со Ансамблот „Теодосиевски” престојуваше во многуте кризни…