ДЕЛ ОД ПОКЛОНЕНИЈАТА ПРЕД ГРОБОТ НА СВЕТИ КИРИЛ ВО ВЕЧНИОТ РИМ

По повод одржувањето на традиционалната манифестација „Југославија во чест на свети Кирил” од 23 до 25…