ДЕЛ ОД МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА ПРЕТСТАВЕНА ВО РИМ ВО 1987 ГОДИНА

ДЕВЕТСНАЕСЕТТО ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД ГРОБОТ НА СВЕТИ КИРИЛ ВО ВЕЧНИОТ РИМ  Во 1987 година културна манифестација „Во чест…