ВОСТОЛИЧУВАЊЕ НА ПРВИОТ АМЕРИКАНСКО –КАНАДСКО – АВСТРАЛИСКИОТ МИТРОПОЛИТ ГОСПОДИН КИРИЛ

  Во ова продолжение за читателите на порталот „Македонско сонце“ ќе претставиме дел од висината за првата македонска…