СТРУМИЧКА ЕПАРХИЈА

СТРУМИЧКА ЕПАРХИЈА Предводена од Митрополитот г. Наум Струмички. http://www.mpc.org.mk/mpc/se.asp Тел: 034/326-552 Цркви во Струмичката епархија >>>