Денеска е Преподобен Наум Охридски – Чудотворец

Исцелител и просветител на македонскиот народ Ако свети Климент Охридски остана во споменот на народот со…

ДЕБАРСКО-КИЧЕВСКА ЕПАРХИЈА

ДЕБАРСКО-КИЧЕВСКА ЕПАРХИЈА Предводена од Митрополитот г.Тимотеј. http://www.dke.org.mk/ Тел: 046/ 266 805 Факс: 046/ 263 346 Цркви…