Николоски: Корумпирани политичари од Бугарија сакаат да ги уништат односите, ја користат Македонија како предизборна тема, наместо да одговорат за лошата економија кај нив

Вицепремиерот и министерот за транспорт, Александар Николоски денеска излезе со реакција по серијата критики од страна на бугарски политичари, во врска со неговата изјава за непоставувањето на македонското знаме на неофицијалната средба меѓу претседателите Гордана Сиљановска Давкова и Румен Радев минатата недела во Софија.

-Би сакал да реагирам во однос на последната хистерија која што ја создаваат дел од неуспешните бугарски политичари. Имено, непотребно Македонија ја внесуваат во предизборната тематика во Бугарија и најмалку мислам дека Македонија може да е одговор на седмите неуспешни избори со кои се соочува Бугарија. Кризата во бугарското општество е создадена од токму овие политичари кои што, наместо да дадат одговор на домашната јавност за високиот степен на корупција и криминал кој што го има во Бугарија, за лошата економија поради која многу заминуваат, тие сакаат да се занимаваат со Македонија, нагласува Николоски.

Додава дека нивното занимавање со земјава всушност покажува дека ниту сакаат добрососедство, ниту сакаат Македонија да стане член на Европската Унија, а уште помалку да напредува кон ЕУ.

-Тие сакаат да ја блокираат Македонија и да ја користат Македонија како своја предизборна тема. Секако ние нема да го дозволиме тоа и јас нема да дозволам кој било да бара изговори во мои изјави или што било друго што се случува во Македонија. Всушност, самото тоа што се вадат  изјави од контекст и што лошо се разбираат во Бугарија, покажува дека македонскиот и бугарскиот јазик се различни. Затоа што, она што има еден контекст на македонски јазик, очигледно има друг контекст на бугарски јазик, вели Николоски.

Тој нагласува дека останува позади она што го кажал, а тоа е дека „е некултурно, непристојно и нецивилизирано да ви дојде на гости претседател на држава а вие да не го удостоите со ставање на знамето на државата која што ја претставува“.

-Нема оправдание за Румен Радев затоа што не го стави македонското знаме при посетата на Гордана Сиљановска Давкова како претседател на Македонија. Дали сакаше да испрати порака дека тие во суштина и не ја признаваат Македонија, што е можеби нивни долгогодишен сон. Ние сме јасни кои сме, ние сме засебна нација, македонска нација, засебен народ, македонски народ. Ние зборуваме свој македонски јазик различен од сите останати јазици, ние имаме своја историја, своја култура. Ние знаеме кои сме и не треба на никого да се докажуваме. А, оние кои што сакаат поинаку да ја читаат историјата, се политичари од деветнаесетиот, а не политичари од дваесет и првиот век, потенцира Николоски.

Убедена сум дека денешниот разговор во една дебатна пријатна атмосфера ќе вроди со плод. Не можам да кажам дека утре ќе се случи тоа, но важно е да почнете, изјави претседателката Гордна Сиља

Тој и со порака до како што рече, оние политичари кои што бараат оставка од мене.

-Од мене бараат оставка политичари кои што се обвинети за криминал и корупција, политичари кои што ги видовме на слики како спијат на кревет покрај пачки со злато и стотици илјади евра во девизии. Такви ли политичари ќе бараат оставка од мене? Извинете господа, ама вие не сте достојни да побарате оставка од мене. Жал мие е што добрите односи помеѓу двата блиски народа, македонскиот и бугарскиот народ, ги уништуваат корумпирани политичари кои што не можат ништо да направат за сопствената држава, освен да внесуваат гнев и омраза. И таков е овој кој што го споменав со пачките злато, таков еден друг кој што важи за голем олигарх во Бугарија и такви се една редица други политичари кои што се корумпирани, а таков е и оној кој што е претседател на Бугарија и кој што немаше минимум пристојност и минимум цивилизациско однесување да стави македонско знаме при посетата на македонскиот претседател, вели Николоски во реакцијата.

Додава дека токму ог горенаведените причини таква е и неговата реакција и нагласува дека ќе продолжат и тој и ВМРО-ДПМНЕ да ги бранат македонските национални интереси.

-Наша цел е Македонија да напредува, да стане членка на ЕУ, да го изоди патот кон ЕУ, но тоа да биде гордо и достоинствено, а не понижени. Ние секогаш ќе ги браниме македонските национални интереси. Ние ништо туѓо не бараме, ама сакаме да го заштитиме нашето, истакнува Николоски.

Денеска на изјавата на Николоски реагираше лидерот на ГЕРБ и поранешен бугарски премиер, Бојко Борисов. -За речникот што го користат има само едно оправдување – оставка на тој министер, а доколку не го направат тоа, ниту претседателот, премиерот, министрите, ниту партиите не треба да се сретнат и да разговараат со нив, изјави Борисов коментирајќи ја изјавата на Николовски, кој во телевизиско гостување на ТВ Алфа, зборувајќи за отсуството на македонското знаме на заедничката фотографија на претседателите Гордана Сиљановска – Давкова и Румен Радев, рече „очигледно домаќинот не е цивилизиран, ниту има почит, па затоа се случуваат вакви ситуации. Помизерни од нив се само нашите домашни слуги“.

Борисов во одговор на новинарско прашање смета дека македонските власти постапиле подло со бугарскиот претседател и министрите кои се сретнале со нив, и рече „Владата во земјава е формирана неодамна, па затоа можеби не се запознаени со државниот протокол“.

Потребен е мир на Балканот за да напредува. За тоа се договоривме со претседателот на Хрватската демократска заедница во Босна и Херцеговина, Драган Човиќ, напиша на својот фејсбук-профил лид

– Мислам дека постапија подло со претседателот, со министрите кои се сретнаа со нив, најдобронамерно, тоа не можам да го одречам. Навистина тие се од неодамна во Владата во Северна Македонија и работите околу протоколите не му се јасни на државниот протокол. Тоа е јасно опишано, за пријателска средба што се прави, за официјална, за работна, но да речеме дека тука немаат искуство. Но, јазикот што го користат има само едно оправдување – извинување. Оставка на тој министер. И, ако не го направат тоа, ниту претседателот, ниту премиерот, ниту министрите, ниту партиите не треба да се сретнат и да разговараат со нив, рече Борисов.

Со реакции и лидерот на Има таков народ и поранешен шоумен, Слави Трифонов, кој на својот Фејсбук-профил објави дека треба да се истакне дека посетата на претседателката Сиљановска-Давкова кај Радев била неформална и дека во тој случај од никого не се бара да постави знамиња.

-И при официјалната посета на македонскиот премиер на Република Хрватска исто така немало македонски знамиња, туку само хрватски. Но, за ова ниту еден Македонец не кажа ништо. И сега да го цитирам дотичниот Николоски, кој, ословувајќи нè домаќини, го кажува следното: Домаќинот очигледно не е цивилизиран, ако сакаат, нека испратат протестна нота на тоа што го кажувам. Домаќинот не е ниту цивилизиран, ниту пристоен, ниту има почит, па ситуацијата е таква каква што е. Помизерни од нив се само оние слуги кај нас што потпишаа дека македонскиот и бугарскиот народ имаат заедничка историја, а немаат. Истите луѓе што потпишаа дека македонскиот јазик е дијалект на бугарскиот и дека никогаш нема да влеземе во Европската Унија ако не признаеме дека сме Бугари и имаме бугарски корени, сега зборуваат за патриотизам, вели тој.

Неговиот сопартиец Станислав Балабанов коментирајќи го телевизиското интервју на Николовски во Народното собрание рече дека политичарите во Северна Македонија нема да ја видат Европската унија со вакво однесување, нагласувајќи дека не разбира зошто бугарските политичари се револтирани, кога истите тие пред неколку години го укинале ветото за земјава.

Реакции претходно за како што се наведува, навредливи квалификации кон Бугарија и бугарскиот народ од функционери од Република Северна Македонија имаше од Кабинетот на бугарскиот претседател Румен Радев и Министерството за надворешни работи во Софија.

– Манипулацијата со фактите и хистеричните реакции на Владата на Република Северна Македонија (РСМ) не влеваат оптимизам дека нашиот југозападен сосед сака во односите со Бугарија да го напуштат полето на провокации и оркестрирани скандали. Отворениот и конструктивен дијалог, дури и на неформална средба, каква што се одржа меѓу претседателите на Бугарија и Република Северна Македонија на 13 септември, очигледно во голема мера вознемири одредени кругови во владата на Северна Македонија. За „цивилизираноста“ на новата влада на РСМ допрва ќе се оценува според тоа дали таа ќе продолжи да биде дел од кампањите за поттикнување омраза кон Бугарија или ќе им се спротивстави, како и од способноста да ги почитува меѓународните договори и нејзината вистинска посветеност на имплементацијата на Копенхашките критериуми за членство во Европската унија (ЕУ). Приклучувањето кон обединета Европа бара вистинска волја, систематски напори и конкретни резултати, се наведува во соопштението од прес-службата на претседателот Руме Радев.

Според МНР, ваквото однесување на Рама е непристојно за премиер на земја кандидат за членство во ЕУ. Бугарија не ја прифаќа изјавата на Рама дека осум години го блокирала почетокот на прегово

Од бугарското МНР, пак, во реакцијата обвинуваат за неиспровоцирани неевропски реакции од Скопје во кои, како што велат, Софија не сака да учествува.

– Во врска со последователните навредливи квалификации кон Бугарија и бугарскиот народ од страна на функционери од Република Северна Македонија, категорично одбиваме да се вклучиме во таков неевропски и неспоив со добро воспитен тон. Нашите партнери се известени за неиспровоцираните провокации, кои имаат за цел да го нарушат дијалогот. Уште еднаш потсетуваме на клучното значење на развојот на добрососедските односи за европската иднина на Република Северна Македонија, стои во реакцијата на бугарското МНР.

28 thoughts on “Николоски: Корумпирани политичари од Бугарија сакаат да ги уништат односите, ја користат Македонија како предизборна тема, наместо да одговорат за лошата економија кај нив

  1. Sky Poker Bonus Code The attractive Sky Vegas offer will get you 50 SERIOUSLY FREE SPINS & DEPOSIT & SPEND £10 GET 200 FREE SPINS. If you are a fan of spins and want to try out this spectacular offer, check it out below or read more about it in our Sky Vegas promo code review to see what else this offer brings. Below we’ve explained each Sky Bet promotion code and associated offer in detail. If you are ready to play, please use the download button below to be taken to the Sky Poker registration page. Alternatively, you can check out our Sky Poker Review for more information on the site. Installments: €2.50 – Bonus Expiry: 60 days – Max Bonus: €365€365 bonus is redeemed in installments based on Status Points earned. Tickets and prize wheel spins expire after seven days. Time limits, exclusions and T&Cs apply. For more information about this offer please visit the website. Registration required. Returns exclude Bet Credits stake. T&Cs, time limits & exclusions apply. The bonus code BET247 can be used during registration, but does not change the offer amount in any way. Registration Required.
    https://www.pauljanosrealestate.com/forum/general-discussions/pokerstars-poker-download
    Search no more for your premier source of online casino gaming thrills, complete with unrivaled promotions, secure deposits, top-tier customer support, and prompt, reliable payouts. Explore a wide selection of online casino sites today. Whether you crave the excitement of outsmarting the dealer in blackjack or the rush of hitting significant wins on your favorite classic and video slots, these casinos are dedicated to providing an extraordinary gaming experience. Furthermore, uncover the world of no deposit casino sites and free spins casino sites, where you can access enticing no deposit casino bonuses for an even more rewarding gaming adventure. In addition, this form of 릴게임 table cloth is very cut and designed to allow the dimensions of a standard or octagonal poker work desk. Whether you order your speed cloth in any local poker supply merchant or from a website, you’ll receive a swathe of material which may be the number of chosen units (yards) long by fifty nine inches wide. You’ll find it priced out by the linear backyard garden.

  2. for players from Ukraine Casual games aren’t complicated, making them perfect for a quick game in your web browser. You can load into a casual game instantly, and you’ll know how to play it within minutes. Most casual games are free-to-play, like all the games on CrazyGames. Nothing to download, play free board games right now! Browse and play any of the free online board games for free against the AI or against your friends. Enjoy classic board games such as Chess, Checkers, Mahjong and more. Feel free to drop feedback or report any bugs you encounter here. If you wish to reach us more formally, please contact us through our contact form or email . It is greatly appreciated ♥️ The World’s Leading Poker Game! Attention Wordies! We’re excited to announce the launch of Words With Friends 2, a next-generation take on the world’s most popular mobile word game today on the App Store for iPhone and iPad and on Google Play for Android devices.
    https://www.secondandpine.com/2023/08/page/26/
    Desktop client: To make a deposit, login to your account and click the ‘Cashier’ button. Next, click on the ‘Mastercard’ button and follow the on-screen instructions. Apple only began to relax rules on gambling in late 2010; previously there was a blanket ban on all real money gambling and sports betting applications. There has since been a small collection of real money sports betting applications permitted – including mainstay brands like Betfair and Ladbrokes – but no poker applications, until now. App users: To make a deposit, login to your account, select the Real Money tab in the lobby, then tap on the ‘Deposit’ button. Next, tap on the ‘Instant eChecks’ button and follow the on-screen instructions. The company plans to spread the game at the $1, $3, $7 and $15 stake levels.

  3. Use the app to buy, transfer, and sell cryptocurrencies: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, and Litecoin.1 Cryptocurrency has attracted many new traders, many of whom don’t understand how trading works or the intricacies of crypto. Crypto has reportedly spent hundreds of millions of dollars on advertising, including a tv spot with actor Matt Damon, a naming rights deal for the old Staples Center in Los Angeles, and a sponsorship deal with the 2022 FIFA World Cup. Surely, it could invest some money into further developing its educational content to help novice traders better understand the many risks of crypto trading. The crypto wallet provider and trading platform said in a Twitter post that the measure was temporary to allow it to improve security and it would resume activity once the update was complete. The company added that all funds are safe.
    https://dsred.com/home.php?mod=space&uid=4136845
    “I was having a mental breakdown,” he recalls. “I had just watched $1 million disappear before my eyes in, like, hours. It was crazy how fast it happened.” Mounting misery: The House of Shades. Photograph: Helen MurrayIf you want a light-hearted night out – a date, a birthday treat – then The House of Shades, a new play by Beth Steel, might not, unless you are an unusual person, be for you. It is a cross between Greek tragedy and what was once called kitchen sink drama, a story of ever-mounting misery set in a Nottinghamshire town from 1965 to 2019. It covers the collapse of manufacturing, the rise of Thatcherism, the promises of New Labour and the disillusionment that led to “red wall” seats voting Conservative in 2019. Looking for more latest crypto news on related topic? We have gathered similar news articles for you to spare your time. Take a look!

  4. We process cryptocurrency transactions immediately. Expect to receive the purchased crypto as soon as it’s confirmed on the blockchain. There is a considerably higher chance that the price of Wonderland will increase to $475.28 in ten years. The Value of 1 Wonderland can surpass a minimum price of $458.28 and maximum price of $559.57 within next 8 to 10 years. 0.00% It is a quantitative metric calculating how many individual units of specific cryptocurrency coins tokens were traded (bought & sold) within the last 24 hours. It’s a direct cryptocurrency’s supply & demand indicator, and is purely related to its market price. Terra (LUNA) is a smart contract platform based on a Proof-of-Stake algorithm. Considered to be the 2nd largest smart contract platform behind Ethereum (ETH), Terra enables users to trade Terra stablecoins with ease. The network uses native currency LUNA to meet network fees, take part in voting, in addition to stabilizing the price of Terra’s stablecoins.
    https://www.buzzbii.com/bitcoinbuyerapp?mode=day
    Have a question about Government Services? Still, the Fidelity service “provides both the credibility that crypto has needed and the opportunity for investors, most of whom rely on their financial advisors for investment strategies,” says Ric Edelman, a financial advisor and founder of Digital Assets Council of Financial Professionals. ‘My Crypto Merchant’ has announced the launch of its cutting-edge web-based cryptocurrency payment platform, designed to empower small to medium-sized enterprises (SMEs) across various industries. Yellow Card customers can receive cryptocurrency from anywhere in the world and pay only a network fee, which typically ranges from 5 cents to $1, according to Maurice. That is especially helpful for people who would customarily turn to a money service provider like Western Union and MoneyGram, which sometimes charge heavy commissions on remittances.

  5. You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page. ₹ 2,100 You don’t have permission to view this page. Fulton’s style of coaching — “I don’t do a lot of coaching from the sidelines but during training; that’s where the ideas are installed. Maybe there are a few things that have to change (during the match) but it’s up to the senior players to take a call,” he declared — has also helped the players take decisions on the field and take responsibility for those calls. New to ExportersIndia? Join Now Our mental conditioning makes it difficult for us to believe that children can also indulge in violence. However, according to the paper, ‘The Development of Physical Aggression,’ by Richard E Tremblay, published on child-encyclopedia (2012), “Studies have now shown that most children start to use physical aggression between the end of the first and second year after birth.”
    https://www.soulsisterdecorating.com/forum/general-discussions/app-game-iphone
    Stern Pinball is a world-renowned pinball machine manufacturer based in Illinois, USA. The company produces high-quality pinball machines for both commercial and residential use. Realistic pinball graphics. Wir übermitteln personenbezogene Daten an Dritte nur dann, wenn dies im Rahmen der Vertragsabwicklung notwendig ist, etwa an die mit der Lieferung der Ware betrauten Unternehmen oder das mit der Zahlungsabwicklung beauftragte Kreditinstitut. Eine weitergehende Übermittlung der Daten erfolgt nicht bzw. nur dann, wenn Sie der Übermittlung ausdrücklich zugestimmt haben. Eine Weitergabe Ihrer Daten an Dritte ohne ausdrückliche Einwilligung, etwa zu Zwecken der Werbung, erfolgt nicht. Grundlage für die Datenverarbeitung ist Art. 6 Abs. 1 lit. b DSGVO, der die Verarbeitung von Daten zur Erfüllung eines Vertrags oder vorvertraglicher Maßnahmen gestattet.

  6. To play Never Have I Ever, take turns saying things that you have never done. If anyone in the group has done those things, they have to drink. To play Think While You Drink, start out by saying the name of a celebrity. The next person has to say the name of a celebrity whose first name starts with the first letter of the previous celebrity’s last name. So if I say Emma Stone, the next person can say Sofia Vergara. A celebrity whose first and last letters start with the same letter (like Susan Sarandon) reverses the direction so the last person to say a name is up again. As the name implies, when it’s your turn, you have to think while you drink, or drink until you have come up with a name. If you play Zoom Bingo, then you also want to try out Zoom Trivia. This activity tests everyone’s knowledge of a vast range of different industries and topics. You can use the breakout room feature in order to encourage communication and teamwork. It’s a good idea to have something to work towards, a great reward for anyone that wins.
    https://zuhairarticles.com/artmoney-will-make-you-win-the-game-easily/
    A Good Match For: Those who like a challenge. Metroidvania fans. Anyone looking for a deep, rewarding game to really sink their teeth into. A Good Match For: Anyone with a competitive bone in their body. People who have at any point loved Nintendo. Anyone who hosts parties or fans of any of the previous Smash games. Bandai Namco brought Dark Souls onto the Nintendo Switch, filling the platform’s library with yet another classic. This game is a bit difficult for children, and if the difficulty won’t scare them away, then the frightening monsters in the game most certainly will. LEARN MORE Best Nintendo Switch games of the year | How to download or buy a Switch game | What is Nintendo Switch Online? Octopath Traveler was a new IP from Square Enix created specifically for the Nintendo Switch. The game has a story for eight different characters who all work together to stop a common threat. It feels very old-school in its visuals but very modern in its gameplay. Square designed a new engine to run the game that made pixel art look stunning, which caught everyone off guard.

  7. Congratulations to this @CaesarsRewards guest who hit a $139,000 #Jackpot playing Autumn Moon Dragon Link рџђ‰ Hi Lorraine – it’s hard for me to know for sure without being there or whatnot, but generally speaking, if they had to pay you out separately because of a handpay scenario, which getting the grand on such game would generally yield, whatever credits were left in the machine at the time of the handpay remain there. So you’d still need to cash that ticket out separately and cash it in separately. Hi Lorraine – it’s hard for me to know for sure without being there or whatnot, but generally speaking, if they had to pay you out separately because of a handpay scenario, which getting the grand on such game would generally yield, whatever credits were left in the machine at the time of the handpay remain there. So you’d still need to cash that ticket out separately and cash it in separately.
    https://www.queenfee.org/forum/welcome-to-the-forum/top-10-online-casino-slots
    Jackpot pada slot online adalah hadiah yang selalu bertambah nominalnya setiap kali permainan tersebut dimainkan oleh member mana saja. Dalam istilah permainan slot online, jackpot paling besar biasanya disebut dengan istilah maxwin slot. Setiap kali member melakukan pasangan uang asli terhadap permainan tersebut, sedikit nilai dari pasangan akan diambil dan ditambahkan ke nilai jackpot. Nilai jackpot akan terus bertambah sampai tiba saatnya seorang member yang sangat beruntung berhasil meraih jackpot tersebut dan hanya satu member saja yang berhak mendapatkan nilai kemenangan jackpot. Couldn’t load pickup availability Prediksi Parlay Akurat 5 Dan 6 Mei 2024 sudah disiapkan oleh situs prediksi parlay terpercaya Lotus303. Situs Lotus303 akan memberi gambaran bagi pengemar bermain parlay membantu para… Read More »

  8. Partypoker spreads cash games, tournaments, and sit-and-gos. The games are mostly no-limit Texas hold’em and pot-limit Omaha. In December 2020 we rebranded our Group from GVC Holdings, to reflect our ambition to be the world-leader in sports betting and gaming entertainment. PokerNews is the world’s leading poker website. Among other things, visitors will find a daily dose of articles with the latest poker news, live reporting from tournaments, exclusive videos, podcasts, reviews and bonuses and so much more. 3:10:43LIVE: RE PLAY Caribbean Poker Party 2018 | !Channelpoints | PartyPokerPoker | 2.1K views | PartyPoker’s roster of bonuses and promotions isn’t quite as impressive as some other major online poker sites. As a player, you won’t find new promotions coming out each month that you can access as you would on some of the other large poker websites. Nevertheless, there are rewards that regular players can access. PartyPoker has a loyalty program that rewards players for the hands they play on the site with bonus points. The number of points you accumulate per month will determine your level for that month. PartyPoker assigns one bonus point to a player for every $1 of rake he or she generates playing poker on the site. 
    http://www.pandora-bracelet.org/tag/cards/
    You make a profit of $100 regardless of whether your opponent calls or folds. This win-win scenario is only achievable with a perfectly balanced range. Your opponent is indifferent to calling and folding because no matter which option she chooses, your range profits the same amount. From a GTO point of view, your hand review sessions should involve analyses of how hands played out objectively. From that point of view you can decide if you played your range in a balanced way. Moreover, from a GTO standpoint you should know what you would do with any holding in any particular situation, not just the 2 cards you were in fact dealt. So, during review sessions you ought to ask yourself what you might have done with different holdings. Born in New Jersey in 1947, Sklansky began his career as an actuary before transitioning to the poker table. Once he took the leap of faith, he rapidly made a name for himself. Today, he boasts three World Series of Poker bracelets and has played at the event’s esteemed final table many times. Over the years, Sklansky has written and co-authored a whopping 14 books on poker and gambling in general. Still, The Theory of Poker is by far his best-known work.

  9. Рекламное агентство – это компания, которая занимается созданием и реализацией рекламных кампаний для различных клиентов. Рекламное агентство может предлагать следующие услуги:

    1. Разработка рекламной стратегии: анализ аудиитории, определение целей и задач рекламной кампании, выбор каналов рекламы и бюджетирование.
    2. Создание рекламного контента: разработка рекламных материалов, таких как видеоролики, баннеры, печатные объявления, тексты для социальных сетей и т.д.
    3. Медиапланирование: выбор оптимальных каналов для размещения рекламы, закупка рекламного пространства, мониторинг эффективности кампании.
    4. Социальные сети: создание и управление рекламными кампаниями в социальных сетях, таких как Facebook, Instagram, Twitter и т.д.
    5. Оцифровка: преобразование традиционных рекламных форматов в цифровые, такие как email-рассылка, мобильная реклама и т.д.
    6. Анализ и отчетность: отслеживание эффективности рекламной кампании, анализ результатов, предоставление отчетов клиенту.

    Рекламные агентства могут специализироваться на различных областях, таких как:

    1. Digital-агентство:?ализируется на цифровой рекламе, включая поиск, социальные сети, email-рассылку и т.д.
    2. Full-service-агентство: предлагает полный спектр услуг, включая разработку рекламной стратегии, создание контента и медиапланирование.
    3. Брендинговое агентство: специализируется на разработке бренда, включая создание логотипа, упаковки и т.д.
    4. Event-агентство: организует и продвигает мероприятия, такие как конференции, семинары, выставки и т.д.
    5. PR-агентство: занимается по связям с общественностью, включая общение с СМИ, кризис-менеджмент и т.д.

    Также рекламные агентства могут иметь различные бизнес-модели, такие как:

    1. Фиксированная плата: агентство получает фиксированную плату за свои услуги.
    2. Комиссионная плата: агентство получает комиссию от рекламного бюджета клиента.
    3. Результативная плата: агентство получает плату только в случае достижения определенных результатов, таких как увеличениеconversion rate или дохода.

    В целом, рекламное агентство играет важную роль в развитии бизнеса, помогая компаниям привлекать внимание целевой аудитории и достигать своих маркетинговых целей.
    мы предаставляем услуги такие как

    оптимизация продвижение в интернете
    мы работаем 24 на 7 обращайтесь поможем по разным вопроса по маркетингу

    123

  10. Благодарен за статью!

    Мы предлагаем окна пластиковые цена, которые значительно повысят ваш уровень комфорта. Наши изделия соответствуют всем современным стандартам, обеспечивая отличную защиту от прохлады и шумов. За счет многокамерной конструкции и энергосберегающим стеклопакетам, вы сможете существенно сократить расходы на отопление!

    Каждое окно производится с учетом пожеланий наших клиентов. Мы гарантируем превосходное качество и долгий срок службы наших изделий — все окна сертифицированы.

    Профессиональная установка от наших опытных специалистов гарантирует идеальную герметичность и надежность. А наш сервис по обслуживанию сделает использование окон беззаботным!

    Окна ПВХ от фабрики окон и дверей в Иркутске — ваш комфорт начинается здесь!

  11. Благодарю за статью!

    Мы предлагаем пластиковые окна, которые сделают ваш дом уютнее, теплее и тише. Наша продукция отвечает всем современным стандартам, обеспечивая отличную защиту от холода и шума. Благодаря многокамерной конструкции и энергоэффективным стеклопакетам, вы сможете существенно сократить расходы на отопление!

    Каждое изделие выполняется с учетом пожеланий наших покупателей. Мы даем гарантию на превосходное качество и долгий срок службы наших изделий — все окна сертифицированы.

    Первоклассный монтаж от наших опытных специалистов гарантирует безкомпромиссную герметичность и надежность. А наш сервис по обслуживанию сделает вашу жизнь максимально беззаботной!

    Окна ПВХ от фабрики окон и дверей в Иркутске — ваш комфорт начинается здесь!

  12. Запрет наркотиков,
    порно фильм и продажи оружия введён для защиты общества от серьёзных угроз.
    Наркотики вызывают зависимость, приводят к разрушению здоровья и росту преступности.
    Это ведёт к увеличению нагрузки на здравоохранение и к социальным проблемам.
    Контроль за продажей оружия предотвращает его нелегальное использование,
    снижая уровень насилия и преступлений. Оба эти запрета помогают сохранить общественный порядок,
    защищают жизнь и здоровье граждан, а также обеспечивают стабильность и безопасность.

  13. The following ESLint rules provide guidance on how to replace native HTML elements and attributes with available Gestalt equivalents If I were making a choice today on a large JavaScript code base, my choice would be ESLint. Part of the reason is that I write nearly all my UIs in React. But part of the reason is that I find ESLint easier to set up and the messaging it provides to be easier to use. I don’t need to learn how to parse terse error messages from JSHint. ESLint makes it clear what problems it has with my code, and it’s easier to set up. It’s also the more popular library for code linting within the broader JavaScript community. More projects rely on it, and many more people download it per week than JSHint. Inside your .eslintrc file, add @mparticle eslint-plugin to the plugins array, and plugin:@mparticle data-planning to the extends array:
    https://rangefinderforum.com/threads/the-quake-camera.95094/
    Imagine you have a web application that pairs babysitters with parents.. With behavioral targeting, you can reintroduce your app to people who have downloaded it but haven’t logged in, or you can create a campaign to reward consistent bookers with a special offer. With this efficient, personalized approach, behavioral targeting helps narrow your marketing scope and deliver relevant messages at the right moments. This means increased returns on marketing investments, along with increased sales. Targeted digital marketing is simply the key to unlocking the potentials of digital businesses. Either through Search engine marketing or social media marketing (Advertising and content). Traditional marketing is still effective for getting your message out there to people. But if you want to truly engage with your customers and know what messaging they respond to, nothing is more effective than digital marketing.

  14. Hi everyone, I recently heard about a new platform that’s going to open soon, possibly called AFDAS (America’s First Digital Asset Society). Has anyone else heard anything? Please share the link if you have it.

    Asset society AFDAS, Digital assets AFDAS, Digital assets AFDAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *