Актуелности

Македонскиот пијанист Симон Трпчески во Нов Зеланд со изведба на...

Македонскиот пијанист Симон Трпчески се враќа во Нов Зеланд за да го изведува Григовиот пијано концерт со Новo Зеландскиот симфониски оркестар. Македонскиот и светски Пијанист...

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски на промоцијата на идниот Гувернер на Флорида, Рон...

Почитувани, Вчера, Претседателот на Македонската Алијанса, Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, ја имаше честа да биде дел од свечената промоција на кандидатурата на неговиот долгогодишен пријател и...

ПРОМОЦИЈАТА НА ПРИРАЧНИК ЗА ИСЕЛЕНИЦИ, СЛИКОВНИЦА ЗА ИЗУЧУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК...

ПРОМОЦИЈАТА НА ПРИРАЧНИК ЗА ИСЕЛЕНИЦИ, СЛИКОВНИЦА ЗА ИЗУЧУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ВЕБ-СТРАНАТА На 05.07.2018 година, во просториите на Македонската опера и балет, Митрополитот Европски...