ПРВИОТ МУЗИЧКИ СОСТАВ „ТЕОДОСИЕВСКИ“

ПРВИОТ МУЗИЧКИ СОСТАВ „ТЕОДОСИЕВСКИ“ Ансамблот Теодосиевски настапува со доста популарни имиња како што биле Мирвет Беловска,…