ЦРКВИ, МАНАСТИРИ И ПРИРОДНИ ЗНАМЕНИТОСТИ ВО КРСТОАР

Крстоар е најпознато по манастирот Свети. Христофор“, посветен на маченикот Кристофер – најнеобичен светец во христијанството. Меѓу голем…