Претседателот на Уставниот суд, Мурати се сретна со турскиот претседател Ердоган

Во рамки на официјалната посета на Република Турција, по остварените посети на високи и значајни институции…

Заев: Пописот ќе се спроведе со нова методологија, која во еден дел вклучува и електронски попис

Пописот 2021 во Северна Македонија ќе се спроведе со нова методологијата која првпат ќе се применува…