Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ незадоволни од начинот на кој е закажана седницата за пратенички прашања

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ го изразува своето незадоволство од начинот на…

Камбовски: Иванов како претседател е должен да потпишува закони, а не да изнесува лични ставови

Уставна должност на претседателот на државата е да ги потпише законите и договорите што ги усвојува…