Седница на Мешовитата комисија за економска соработка помеѓу Северна Македонија и Република Турција

Во Владата денеска ќе биде одржана шестата седница на Мешовитата комисија за економска соработка помеѓу Северна Македонија и Република Турција.

 Како што информираат од владината прес-служба, по завршување на седницата министерот за економија Крешник Бектеши и министерот за млади и спорт на Република Турција, Мехмет Муарем Касапоглу ќе одржат прес-конференција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *