Советниците на ВМРО-ДПМНЕ во Ѓорче Петров ја напуштија седницата

На денешната седница на Општина Ѓорче Петров, советничката група од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“, демонстративно ја напуштија седницата.

Отануваме доследни на поддршката за притворените уставобранители од настаните од 27-ми април и нема да присуствуваме на следните седници каде што тие ќе бидат исто така искористувани од полза на власта.

Остануваме да ги поддржуваме се додека не падне оваа полициска хунта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *