Почна седницата за пратенички прашања без присуство на опозицијата

Собранието на Република Македонија ја почна седницата на која пратениците поставуваат прашања до претставниците на Владата.

На седницата не присуствуваат пратениците од опозицијата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *