Спасовски: Датумот за изборите е завршена тема за Владата

Датумот за изборите е завршена тема за Владата, порача преку Фејсбук премиерот Оливер Спасовски.

– Неодговорно е државата да ја оставиме без парламент, со преодна Влада и со опозиција која е настроена деструктивно и само гледа да заработи некаков политички поен на сметка на кризата и на ризиците на кои се изложени граѓаните, пишува Спасовски.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *