„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно.

„Визер“ информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

Како што објавии СЕЕ Њуз, Ова авиокомпанија го поврзува Скопје со Белгија, Велика Британија, Германија, Данска, Италија, Кипар, Малта, Норвешка, Словачка, Унгарија, Финска, Франција, Холандија, Шведска и Шпанија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *