Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на соопштението на СДСМ за капиталните инвестиции

Поради неспособното владеење на СДСМ во овие три години нема капитални инвестиции

Единствена капитална инвестиција во овие три години е зголемувањето на имотот на Заеви и нивните соработници.

Ветуваа автопатишта од 600 километри, а не направија ниту еден километар автопат.

Три години не им текна на капитални инвестиции, но им текна да лажат сега пред да си заминат од влсаст.

Не се способни ни да го одржуваат тоа што го изгради ВМРО-ДПМНЕ. ВМРО-ДПМНЕ е поразлично од СДСМ.

Со СДСМ на власта граѓаните добија хибриден режим, неспособност, криминал и сиромаштија. СДСМ и Заев никогаш повеќе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *