Спасовски на онлајн форум ЦЕИ

Делегација на Владата на Република С. Македонија предводена од премиерот Оливер Спасовски преку видеоконференција ќе се сретне со премиерите од земјите во рамки на Централноевропската иницијатива под Црногорското претседателство.

Како што соопшти владината прес – служба, на онлајн форумот ќе се разговара за социо-економските влијанија на КОВИД-19 и ќе се координаат олеснителните ограничувања.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *