ВАН БАСТЕН И ЧЕФЕРИН ДОАЃААТ ВО СКОПЈЕ

Легендарниот холандски фудбалер, Марко Ван Бастен како директор за технички развј на ФИФА и Александар Чеферин, претседател на УЕФА, ќе допатуваат во Скопје на отворањето на сместувачките капацитети кои за потребите на фудбалската академија ги опреми ФФМ.

Покрај отворањето на овој сместувачки капацитет, делегациите на ФИФА и УЕФА, најверојатно ќе останат и ќе бидат присутни на Собранието на ФФМ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *