Промоција на две публикации за безбедноста на новинарите

Здружението на новинарите на Македонија денеска ќе ги промовира публикациите „Хроника за (не)безбедноста на новинарите“ и „Нападите врз новинарите и медиумските работници на 27 април 2017 година“.
Промоцијата ќе се одржи во Европската куќа, поранешен ЕУ Инфоцентар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *