Сочувство од Генералниот конзулат на Северна Македонија до Конзулатот на Албанија во Солун

Сочувство во името на македонскиот народ за загубите предизвикани од земјотресот, изрази вршителот на должност во Генералниот конзулат на Република Северна Македонија во Солун, Ангелина Михировска при посетатат на Конзулатот на Република Албанија во Солун, јави дописничката на МИА од Атина.

Михировска се потпиша во Книгата на жалост, а Генералниот конзул и сите вработени во албанскиот конзулат, изразија благодарност за укажаната почит

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *