ЃОРЃЕВ ЗАСЕГА БЕЗ КЛУБ

Репрезентативецот на Македонија, Никола Ѓорѓев, не успеа да се наметне на управата на Алтах. Нашиот фудбалер според видувањето на тренерот бил  со слични квалитети како и фудбалерите кои веќе се под догговор, па затоа нема потреба да останува во клубот.

Потрагата на Ѓорѓев по нов клуб продолжува. За потсетување тој беше во Грасхоперс, од каде што замина за холандскиот Твенте. На почетокот имаче добра минутажа, но не успеа да се наметне и да стане стандарден првотимец, а потоа минутажата драстично му се смали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *