ВМРО-ДПМНЕ: Новата власт ќе ја врати државата на европскиот пат

Костадин Костадинов лаже како Зоран Заев.

Костадин Костадинов исто како и Зоран Заев не ги интересира Македонија, туку ги интересира ширење на лажни вести преку кои се надеваат дека повторно ќе ги измамат граѓаните за да продолжат да крадат.

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски не кажал дека Претседателот на Франција Емануел Макрон бил во право за блокирање на Република Македонија.

Напротив, Претседателот на ВМРО ДПМНЕ во интервјуто за Вечерњи лист има посочено десетици примери на криминал и корупција на Зоран Заев и неговите соработници кои му дадоа алиби и на Претседателот Макрон и на други лидери да не дадат зелено светло за доделување на датум за отпочнување на преговорите за членство во ЕУ.

На лагата и се кратки нозете. Залудно измамникот Заев и неговиот послушник Костадинов се обидуваат да ја префрлат вината на друг. Нивната лага дека сме добиле датум за преговори уште минатата година им тежи.. Секој чесен човек, кој има малку образ би се повлекол после ваков срам.

Јасно е дека тоа не важи за измамникот Зоран Заев кој продолжува да и нанесува штета на Република Македонија.

Република Македонија со Зоран Заев на власт нема перспектива. Затоа граѓаните на 12 април ќе го казнат Зоран Заев, по што новата власт на ВМРО ДПМНЕ ќе ја врати државата на европскиот пат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *