ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ги залажува граѓаните со козметичката мерка „Зелена нафта“

СДСМ продолжува да ги залажува граѓаните со нивната популистичка и козметичка мерка „Зелена нафта“.

Со оваа мерка СДСМ предвидува поделба на 55.000 картички за зелена нафта, а во Македонија има преку 100.000 регистрирани земјоделци.

СДСМ со мерката „Зелена нафта“ не ги решава проблемите на земјоделците. Тие имаат проблем со пласманот и цената на нивните производи.

Лагите на Заев и на СДСМ станаа провидни, затоа потребно е веднаш распишување на предвремени парламентарни избори.

Kога ВМРО-ДПМНЕ ќе победи на предвремените парламентарни избори тогаш ќе започне реалната грижа за земјоделците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *