МАКЕДОНСКА ГЛОБАЛНА КООРДИНАТИВНА МРЕЖА-КАНАДА

На 24 фебруари 2018-Македонска црква Св. Климент Охридски- Торонто, Македонската Глобална Координативна Мрежа -Канада ќе организира голем Донаторски Банкет за помош на Македонската Глобална Координативна Мрежа-Македонија (Македонските Патриотски Организации во Македонија). Се очекува специјален гостин од Македонија !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *