Ахмети: Денес го жнееме тоа што сме го посеале

Извонредно!
Денешниот ден е многу посебен за секој од нас, за земјата, за регионот, но и за евро-американската заедница на заедничките демократски, мирољубиви и солидарни вредности.
Да бидеме горди што ги доживуваме овие денови заедно и имаме можност да дадеме придонес во реализацијата на нашата цел и градењето на иднината.
Денес го жнееме тоа што сме го посеале низ децениите зад нас, заедно и непоколебливи од целта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *