Потпишување на Протоколот за членство на Македонија во НАТО (во живо)

Дваесет и деветте земји членки на Северно-атлантската алијанса денеска во седиштето на организацијата ќе го потпишат Протоколот за членството на Македонија во НАТО.

На официјалната церемонија ќе присуствува министерот за надворешни работи Никола Димитров.

Линк за следење во живо: https://www.nato.int/cps/en/natohq/events_67375.htm?selectedLocale=en

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *