Хрватскиот заменик–премиер и министер за одбрана Крстичевиќ денеска во Македонија

Заменик – премиерот и министер за одбрана на Република Хрватска, Дамир Крстичевиќ денеска ќе престојува во официјална посета на Република Македонија.

Како што најави МО, министерот Крстичевиќ ќе има средба со заменичката на претседателот на Владата на Република Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, по што следуваат разговори на двете делегации.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *