Годишното обраќање на претседателот Иванов во Собранието на 28 декември

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов на 28 декември, во 12 часот, ќе има редовно годишно обраќање пред пратениците во Собранието.

Известувањето за годишното обраќање на шефот на државата веќе е доставено до Собранието на Република Македонија.

Ова ќе биде последно обраќање на Иванов како шеф на државата, бидејќи неговиот мандат истекува на 12 мај наредната година.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *