Света Литургија во црквата Свети Никола во Престон

На 27 октомври, 2018 година, кога се празнува споменот на преподобната мајка Параскева (Петка) Епиватска, во црквата Свети Никола во Престон, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *