Прес на министрите Шекеринска и Димитров, и координаторот за НАТО, Пендаровски

Во Владата на Република Македонија во тек е прес-конференцијата на миниситрите за одбрана и за надворешни работи, Радмила Шекеринска и Никола Димититров, и националниот координатор за НАТО, Стево Пендаровски.

Шекеринска, Димитров и Пендаровски информираат за почетокот на преговорите за пристапување на Македонија во НАТО.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *