Пратеникот од Бундестагот Марвиц во посета на Парламентот

Пратеникот од Бундестагот Ханс Георг фон дер Марвиц денеска е во работна посета на Собранието на Република Македонија.

Како што соопшти собраниската прес-служба, Марвиц ќе се сретне со членовите на собраниската Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство. 

One thought on “Пратеникот од Бундестагот Марвиц во посета на Парламентот

  1. What an engaging read! The author did a great job breaking down complex ideas. It would be interesting to dive deeper into this topic. Looking forward to hearing everyone’s thoughts. Click on my nickname for more engaging content!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *