Прес-конференција на европарламентарците Кнут Флекенштајн и Едуард Кукан

Во ЕУ Инфо центарот во Скопје во тек е прес-конференцијата на европарламентарците Кнут Флекенштајн и Едуард Кукан.

Двајцата европратеници престојуваат во Скопје по повод конференцијата „Дијалог на високо ниво за политичкото учество на младите и младинските политики со пратениците од Западен Балкан“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *