Промоција на две книги за 10 години од обновувањето на „Нова Македонија“

По повод 10 години од обновувањето на „Нова Македонија“, редакцијата на весникот денеска ќе промовира две книги – „Погледи кон светилникот“ на авторите Венко Андоновски, Билјана Ванковска, Александар Русјаков, Сашо Клековски, Ефтим Клетников и Ставре Џиков, и „Македонија во рингот“ на Александар Димковски, главен уредник на весникот.

– Повод за објавувањето е 10-годишнината од обновувањето на весникот „Нова Македонија“ кој како своја темелна вредност и прва должност ги има утврдено почитта кон вистината и правото на јавноста за дознавање на вистината, соопшти „Нова Македонија“ по повод промоцијата на двете книги кои се во издание на „НИК Нова принт“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *