Коалицијата за европска Македонија им се заблагодарува на граѓаните за заедништвото и силната поддршка на вчерашниот марш

Коалицијата за европска Македонија им се заблагодарува на граѓаните за заедништвото, за силната поддршка на вчерашниот марш и на големиот граѓански собир во Скопје.

Преку масовноста граѓаните слободно, одлучно и достоинствено испратија силна и јасна порака: Македонија на 30 септември обединето гласа ЗА!

Граѓаните се за заедништво, интерација, напредок, граѓаните се за сигурна и стабилна иднина во ЕУ и НАТО.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *