Почнува проектот на американската компанија „Reci & Sons Enterprise“

Во Технолошко-индустриската развојна зона „Охрид/Струга“ денеска ќе почне проектот на американската компанија „Reci & Sons Enterprise“.

Најавено е присуство на вицепремиерот Кочо Анѓушев, министерот за економија Крешник Бектеши и директорот на ДТИРЗ Александар Младеновски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *