Словенечката министерка за одбрана во посета на Македонија

Во официјална посета на Македонија денеска ќе престојува министерката за одбрана на Словенија, Андреја Катич.

Таа ќе има средба со министерката за одбрана Радмила Шекеринска по што ќе следува средба на двете делегации и ќе биде потпишан меморандум за разбирање. Според агендата, предвидени се и изјави на двете министерки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *