Бошњаковски: Амнестија нема да има

Амнестија за судските постапки што се водат, а  кои произлегоа по објавувањето на прислушуваните разговори, нема да има, вели владиниот портпарол Миле Бошњаковски.

– Не постои никаква можност за амнестија, директна или индиректна, за случаите за кои се води постапка, а кои произлегоа од објавените „бомби“, рече Бошњаковскии на денешната прес-конференција во Владата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *