Шекеринска ќе се сретне со претставници на Сојузот на борците на НОБ

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска ќе се сретне со претставници од Сојузот на борците од Народноослободителната и Антифашистичка војна на Македонија.

Како што информират од Министерството, за време на средбата ќе биде потпишан договорот за времено користење на простории во Домот на АРМ, во период од 10 години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *