Бејли ќе одржи предавање на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

Американскиот амбасадор Џес Бејли денеска ќе одржи предавање за борбата против корупцијата.

Предавањето ќе се одржи во свечената сала на Правниот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *