Вицепремиерот Османи ќе се сретне со членовите на Антикорупциска комисија

Членовите на Државната комисија за спречување на корупција денеска ќе одржат работна средба со вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи.

На средбата ќе се разговара за активностите кои произлегуваат од Планот 3-6-9 од надлежност на Комисијата во делот на борба против корупцијата