Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

 Работилница за националната студија за мали сопственици и земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

Работилницата е во рамки на проектот „Поддршка во спроведувањето на регионалната иницијатива за зајакнување на малите сопственици и семејните фарми”, финансиран и спроведен од ФАО и МЗШВ.