ВИДЕО: Реакција за објавата на изборот на Т.Џафери во Службен весник на РМ

Почитувани, Во врска со вчерашната објава на Одлука за избор на Талат Џафери за Претседател на Собранието на Република Македонија, во Службен весник на РМ, со што неговиот мандат стана официјален, Претседателот на Македонската Алијанса, Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, ја упатува следната писмена реакција: Клопчето почна полека да се одмотува! ВМРО ДПМНЕ и СДСМ, освен што … Continue reading ВИДЕО: Реакција за објавата на изборот на Т.Џафери во Службен весник на РМ