Ова е најубавиот коњ на светот. Се вика Фредерик Велики и има милиони обожаватели на Фејсбук и сопствена страница. Фредерик плени со својот став, мускулесто тело, густа грива и племенита црна боја.

Неговата почетна цена е неколку стотици илјади долари