Македонска алијанса

ПОДДРШКА ЗА АКЦИЈАТА НА БЕЗБЕДНОСНИТЕ СИЛИ

По повод акцијата на македонските безбедносни сили во Кумановско-липковскиот регион претседателот на Македонска алијанса, господинот Ѓорѓија - Џорџ Атанасоски, ја даде следната изјава:

Ја поздравуваме решителната акција на комбинираните сили на МВР и АРМ за елиминирање на бандитските групации околу Куманово и им изразуваме потполна поддршка. Македонија мора да се однесува како секоја нормална држава и молскавично да реагира на појавите на бандитизам за нивна потполна елиминација. Само стабилна Македонија може да постигне економски просперитет.


 

Горе

 

Copyright © 2003 "МАКЕДОНСКО СОНЦЕ"