ЕВРОПСКА ЕПАРХИЈА

ЕВРОПСКА ЕПАРХИЈА
предводена од Високопреосветениот митрополит г. Пимен
http://mpc.org.mk/europe-aktuelno.asp
http://www.wikiwand.com/en/European_Macedonian_Orthodox_Diocese#/overview
Тел: 02/31-11-225

Европска епархија – одделни цркви и храмови >>>

SHARE