Промоција на збирка колумни „Патот напред“ од Тевдовски

Прогрес институтот за социјална демократија денеска ќе ја промовира збирката колумни „Патот напред“ од Драган Тевдовски, министер за финансии во Владата на РМ и професор на Економскиот факултет.

Промоцијата ќе се одржи на Економскиот факултет во Скопје